“Do vish që të zhytemi…”- Ilnisa dhe Meritoni flasin me kode: Prit sa të lexoj edhe një faqe libri

Gazetarja Ilnisa Agolli dhe moderatori Meriton Mjekiqi janë dy personazhet në të përfolura të edicionit të tretë të ‘Big Brother VIP Albania’.

Meritoni ndodhej në oborr, ndërsa Ilnisa dhe bashkë flasin me kode. Ajo i thotë që të zhyten, teksa fillimisht Meritoni i shmanget duke i thënë se ka për të lexuar një faqe libri.

Në fund të dy bien dakord.

Biseda:

Ilnisa: Do vish të zhytemi njëherë?

Meritoni: Shko ti që të lexoj edhe një faqe

Ilnisa: E kam seriozisht. Do vish të zhytemi edhe njëherë?

Meritoni: Ok pasi të lexoj edhe një faqe libri

Ilnisa: Nuk zhytem pa ty

Meritoni: Nëse zhytemi, zhytemi

Ilnisa: Si thoni ju? Nuk i thoni zhytje?

Meritoni: Jo

Ilnisa: Thoni hidhemi

Meritoni: Do vish të zhytemi? Pse s’më thirre? Në mes të detit…

Ilnisa: Unë gati jam. Do vish të hidhemi?

Meritoni: Po