“Babë si ty nuk do doja”, përplasën ashpër Shqipja dhe Meti

Dy banorët e Big Brother VIP Kosova 2, Meti Alshiqi dhe Shqipe Hysenaj kanë pasur një debat të fortë mes vete.

Meti i tha Shqipes se ajo bën gjeste të fëmijëve tre-vjeç, ndërsa për një moment iu drejtua “me çikën tem të qes dhe dil fol”.

Ndërsa, Shqipja iu përgjigj duke i thënë se baba si Metin s’do donte të kishte pasur.

“Çikës mësojë diçka të bukur, se babë si ty, thënë të drejtën s’do të doja të kisha pasur”, i tha Shqipja.

“Ti nuk e din çfarë babai jam. Mos fol për jashtë, fol për këtu”, ia ktheu gazetari.

“Duket çfarë babai je. Ti e ke tregu vetën Meti”, i tha Shqipja.

“Nuk ke ti reputacion mem kallxu çfarë babai jam”, tha tutje Meti.