fbpx

A shihni ndonjë gjë të pazakontë në këtë foto

Ne themi se jemi të sigurt për shumë gjëra vetëm nëse i shohim ato me “sytë tanë”. Por besoni apo jo, sytë nuk mund të gjykojnë gjithmonë drejtë. Ndonjëherë krijohet një iluzion optik që mund të na turbulloj mendjen dhe ne nuk dimë më se çfarë të mendojmë.

Shikoni mirë foton dhe vlerësoni se çfarë është e gabuar me të, ose çfarë po ndodh në të vërtetë. Zgjidhja është më poshtë, nëse keni dështuar.

Në fakt, është një grup zebrash të fotografuara me një dron nga qielli, dhe ajo që ju ngatërron plotësisht janë hijet e tyre.