Ah sa gjynah prindërit e mjerë! E hum.bën djalin në lule të rinisë, 16-vjeçarit ia marrin je.tën dhe e gjejnë në rrugë

Një djalë 16-vjeçar u go dit me thi kë nga katër persona, ku më pas hu mbi jetën. Drekwon Patterson u gjet në rrugë me pla gë të shumta në Wembley, London North West, në orën 11.30 pasdite të enjten.

Krye insp ektori i dete kt ivit Richard Leonard tha:

“Unë kam nevojë të dëgjoj nga ndonjë dësh mi tar ose dikush informacione lidhur me ngjarjen- nëse dini ndonjë gjë që mund të jetë domethënëse, ju lutem kontaktoni.

Në veçanti, unë duhet të gjej më shumë informacion në lidhje me një makinë – një Ford Mondeo i zi, duke përdorur numrin e regjistrimit YR54 NHN – që u pa në CCTV duke u larguar nga vendi i ngja rjes dhe u gjet e dje gur në Parkun e Jubileut të Argjendtë.

Burimi: The Sun

Marrë nga Revista Ora.