Ana e “Përputhen”, thotë se ka fri.kë të vazhdojë me djemtë e emisionit

Konkurrentja e emisionit “Përputhen”, Ana Kauri, ka befasuar me deklaratën e saj të papritur.

Ajo u shpreh se ka fri kë të vazhdojë njohjen sepse nuk ka besim të djemtë.

Në emisionin e ditës së sotme u komentua takimi mes Anës dhe Rinianit të cilin dyshja kishin kaluar shumë mirë por Ana ishte ajo e cila mbante paksa distancë nga Riniani.

Gjatë komentimit të takimit, përveç tjerash Ana u shpreh se është zhgë njyer nga djemtë më herët që kanë qenë në emision dhe tashmë e ka të vështirë zgjedhjen e djemve në takime apo edhe të vendos se për cilin nga djemtë ka ndjenja.

Rikujtojmë se, Ana e përqafoj Rinianin për surprizat që i ka bërë në takim ai pranoi por paksa me vështirësi.