Avokatja shqiptare vazhdon ti “ç.me.nd” ndjeksit me asetet e saj të boIIshme

Redona Koci befason me paraqitjen e saj të fundit. Redona e cila ka kryer studimet në juridik, por përflitet shumë për linjat tr.upore perfekte, ka go.ditur përseri,

Së fundmi ajo ka postuar disa foto, ku bukuroshja shfaqet e veshur me pantolla të bardhë dhe bluzë të kaltër, foto të cilat ajo po duket e bukur si asnjëherë më parë.

Mirëpo ajo si çco herë mahnit ndjeksit me të pasmet e saj bom.basitke.