Burri ishte ulur pranë vajzës së re, gruaja xheloze “tër.bohet” dhe v.ret 26-vjeçaren

Xhelozia në çift është sa e bukur, por ndonjëherë edhe tra.gjike. Kjo ndjenjë komplekse që mund të helmojë jetën e atij që e provon dhe mund të vr.asë një marrë.dhënie në çift, ka përfshirë edhe një grua.

Konkretisht në Brazil, ka vr.arë një grua tjetër si shkak i kësaj ndjesi, ndërsa ka regjistruar një tr.agjedi. Më konkretisht bëhet fjalë për një 31-vjeçare e identifikuar si Rafaella de Silva Rodrigues e cila kur ka parë bashkëshortin e saj pranë një vaze të re, është tërbuar dhe ka qëlluar për vd.ekje shoqëruesen e burrit të saj.

Tr.agjedia është regjistruar në një lokal në Tiangua, Brazil, teksa të tmerruar kanë mbetur edhe klientët. Vik.tima mësohet se është Djaiane Bat.ista Barro, 26-vjeç.

Vik.t.ima:

Kujtojmë që bashkëshorti i autores së sulmit, ka qenë tavolinë me vi.kt.imën si dhe 5 miq të tjerë. Rafaella de Silva Rodrigues e ka që.lluar 26-vjeçaren në kokë dhe shkak i pl.agëve të marra ka nd.ërruar jetë menjëherë.

Por veç vi.kti.mës, autorja e sulmit ka qëlluar edhe një 24-vjeçar, i cili u dërgua në spital dhe ndodhet jashtë rrezikut për jetën. Pas ngjarjes, Rafaella de Silva Rodrigues është arrestuar, ndërsa pritet të merret edhe vendimi për fatin e saj.

Shkak i gjithë kësaj ngjarje të rëndë ka qenë xhel.ozia, teksa bashkëshorti ka mohuar se ka qenë duke e tra.dhtuar gruan e tij. VlDE0

Burimi: dailymail.co.uk/Përktheu dhe Përshtati: JOQ Albania