fbpx

Burri ndalet në stacionin e karburantit dhe e “pastron” makinën me benzinë

Burri ndaloi makinën e tij në stacionin e karburantit Quik Trip në Dallas, u mbush me karburant, dhe më pas vazhdoi të lante derën e automjetit të tij me të. Një skenë shumë e pazakontë është filmuar në një pikë karburanti në veri të shtetit amerikan të Teksasit, transmeton Telegrafi. Përkatësisht, burri ndaloi makinën e tij në stacionin e karburantit Quik Trip në Dallas, u mbush me karburant, dhe më pas vazhdoi të lante derën e automjetit të tij me të. “Kjo është jashtëzakonisht e rr ezikshme dhe e t merrshme për mjedisin”, thuhet në përshkrimin e videos. videon e keni ne vazhdim.