‘E paqartë ku i gjeti paratë për shtëpinë’/ Birn zbardh pasurinë e kryeministrit Edi Rama

Edi Rama është prej tetë vitesh kryeministër i Shqipërisë dhe kërkon një mandat të tretë qeverisës…

Finiq, babë e bir e kishin kthyer shtëpinë në depo ar.mësh

Një 37-vjeçar është arr.estuar dhe babai i tij është shpallur në kërkim, pasi iu janë gjetur…

Dy tërmete ‘zgjojnë’ Durrësin, sa ishin magnitudat!

Rikthehen lëkundjet sizmike në vendin tonë. Në fakt ato kanë qenë të lehta dhe janë regjistruar…

Jepet lajmi i keq nga Gjermania/ Kufijtë do të jenë mbyllur deri në këtë datë, nuk lejohet më as….

Gjermania do t’i vazhdojë kufi zimet në kufij tokësorë edhe për tetë ditë të tjera, tha…

U lar gua pa u kuptuar fare/ 21-vjeçarja fik telefonin pasi doli shëtitje me një burrë, prej 5 ditësh askush nuk di asgjë

Vidmante Bukelyte nuk gjendet as gjë ku ndi që prej 5 ditësh pasi u takua me…

lshte si një dritë dieIIi/ 4-vje.çarja i dha fund je.tës pa dashje, gjithçka ndodhi në sy të nënës: Askush nuk e kupton se ç’po heq

Një mama e hi dhë ruar ka përshkruar se ishte në një f err të vërtetë…

E in.fektuar dhe në gjendje të rëndë me C0VlD/ 22-vjeçarja nga Korça sjeII në jetë fo.shnjën

Kor.onavi.rusi vijon të përhapet me shpejtësi në vendin tonë duke pre.kur më shumë tani grupmoshat e…

Vr.asja e Armando Beqirit në Islandë, i dy.shuari kryesor është një shqiptar

Dhjetë pas ek.zekutimit ma.fioz të shqiptarit Armando Beqiri në Islandë, hetuesit duket se janë pranë zbardhjes…

Tra.gjike, i mituri vd.es brenda Iavatriçes gjatë procesit të Iarjes

Tra.gjedi në Zelandën e Re. Sipas raporteve të mediave lokale, një fëmijë vd.iq pasi u gjet…

SkandaIi ‘Tire’, Iirohet nga bur.gu infermierja dhe sanitarja e C0VlD 2

Gjy.kata e Apeltit, ka liruar nga burgu dy nga katër të arr.estuarat në spitalin C0VlD 2,…