Po bënte “tw.erk” në dhomë, një i ri i futet në shtëpi për ta g.rabitur

Një ngjarje e çuditshme është regjistruar në Brazil. Një vajzë, e cila po bënte “t.we.rk” në…

Vajza me ‘buzët më të mëdha’ tani shfaq edhe gj.oksin e zgjeruar

Andrea Ivanova është mbiquajtur “Barbie në këmbë” për shkak të sasisë së oper.acioneve pla.stike që iu…

Revoltë në bu.rg, vd.esin mbi 75 të dë.nuar (Foto)

Situata në bur.gjet e Ekuadorit është kr.itike. Ka qenë në fakt për të paktën dy vjet,…

Po kërkon burrë por kjo 53-vjeçare ka kërkesa jo dosido: Dua foto tuajat ku të jeni zhv.eshur, dua të shikoj “mikun” tuaj

Nëntë ditë më parë, Ulkrinës i erdhi një telefonatë në FaceTime nga mikesha e saj e…

Studentja 23-vjeçare rr.ihet për v.de.kje nga ish-i dashuri, p.oli.cia injoroi thirrjen për ndihmë

Një grua e re dyshihet se u t.ort.urua dhe u v.ra nga ish i dashuri i…

Burri ishte ulur pranë vajzës së re, gruaja xheloze “tër.bohet” dhe v.ret 26-vjeçaren

Xhelozia në çift është sa e bukur, por ndonjëherë edhe tra.gjike. Kjo ndjenjë komplekse që mund…

H0R0SK0Pl/ Emërkurë, 24 shkurt 2021

Dashi Nesër Yjet nuk do të jenë në anën tuaj, kështu që përpi.quni të s.hmangni çdo…

Do bëhej me fëmijë në moshën 19-vjeçare, e reja nuk ia tregon të atit të vërtetën: Ja si e mori vesh

E ftuar në rubrikën “Ka një mesazh për ty” tek E Diela Shqiptare ka qenë një…

Të gjithë po habiten nga kjo kafshë, ja ku rritet ajo/ Por a e gjeni dot se si quhet?

Ёshtë renditur si shqetësimi më i vogël nga IUCN për shkak të shpërndarjes së saj të…

Çu.dit 31-vjeçarja, nuk i heq më q.imet në fytyrë, as vetullat

Një vajzë 31-vjeçare në Danimarkë ka zgjedhur që të jetojë pa asnjë kompleks, edhe pse vetullat…