Do bëhej me fëmijë në moshën 19-vjeçare, e reja nuk ia tregon të atit të vërtetën: Ja si e mori vesh

E ftuar në rubrikën “Ka një mesazh për ty” tek E Diela Shqiptare ka qenë një vajzë me emrin Besi e cila ka rrëfyer historinë e saj të jetës.

Besi tregon se gjithmonë ka pasur një marrë dhë nie shumë të ngushtë me babain e saj dhe ishte mjaft e lir shme për t’i treguar çdo gjë që i ndo dhte asaj në jetë.

Ajo është dashuruar me bashkëshortin që ka kur ishte 18 vjeç kurse ai ishte 22 vjeç dhe vendosën që të krijojnë një familje.

Ajo ng eli shtat zë në në moshën 19 vjeç, por e kishte shumë të vë shtirë t’ja tregonte të atit këtë gjë sepse ishte një familje tradicionale, duhet të bëheshin gjërat hap pas hapi dhe kishte dhe shkollën.

“E kisha shumë të vë shtirë t’ja thosha babit se isha shtat zë në sepse ishte familja tradicionale, duhet të bëheshin gjërat hap pas hapi, duhet të mbaroja shkollën, të bëja një da smë, duhet të bëja një fëmijë, por unë i nisa gjërat pak mbra psht.

U nisa për në Itali pa e ditur babi se isha shtat zë në.

Ika në Itali, bashkëshorti im pritej që të nisej për Itali mbrapa meje dhe ia la shë atij detyrën që ishte më e vë sh tirë për mua por detyra më e bukur që do i jepte lajmin që do bëhej gjysh.

Babi u gëzua shumë sepse ishte lajmi më i bukur që mund t’i vinte pavarësisht gjithçkaje, por më erdhi k eq që nuk ia dhashë unë atë lajm”, është shprehur Besi e cila ka vendosur të surprizojë të atin në emision.