Dy bukuroshet kosovare, policet më të reja të vendit

Besjana dhe Genta Jashari janë dy motrat që sot diplomuan si police.

Ato janë nga qyteti i Ferizajt, raporto 24.

Ndryshe, sot diplomuan në gjeneratëm e 59 të Policisë mbi 400 policë.