E in.fektuar dhe në gjendje të rëndë me C0VlD/ 22-vjeçarja nga Korça sjeII në jetë fo.shnjën

Kor.onavi.rusi vijon të përhapet me shpejtësi në vendin tonë duke pre.kur më shumë tani grupmoshat e reja.

Mësohet se një 22-vjeçare e in.fektuar me koro.navi.rus ka sjellë në jetë fo.shnjën e saj tek spitali “Shefqet Ndroqi”, ndërsa tani ndodhet në gjendje të rën.dë, e int.ubuar.

22-vjeçarja ka sjellë në jetë fo.shnjën me anë të një ndërhyrje cez.ariane, në bashkëpunim me spitalin “Koço Gliozheni”.

Ndërkohë e reja tani ndodhet në gjendje të rën.duar shënd.etësore në spitalin “Shefqet Ndroqi”, pasi ka sjellë në jetë fos.hnjen.

Kujtojmë se ditën e djeshme u nda nga jeta një 30-vjeçare e cila ishte e inf.ektuar me C0VlD.

Gruaja 30-vjeçare me origjinë nga Elbasani ishte shtat.zënë kur u infe.ktua dhe ndaj nënës është ndërhyrë që të sillte në jetë fë.mijën e saj në muajin e shtatë, për shkak të gjendjes së rë.nduar.