E rën.dë, nd.ah.et nga je.ta në moshën 17-vje.çare modeli i ‘Eth.an Peters’

Modeli i Et.han Peters, i njohur për videot e modës dhe make-up në kanalin e tij në You.t.ube me emrin “Ethan is Sup.reme”, ka ndërruar jetë në moshën 17-vjeçare.

BBC raporton se lajmin e hid.hur e ka bërë të ditur në rrjetet sociale shoqja dhe bashk.ëpunëtorja e tij Ava Lou.ise përmes një postimi pre.kës, ndërsa rrethanat e vde.k.jes janë ende të pa.qarta.

Dyshohet se kohët e fundit i riu kishte shfaqur pro.bl.eme me dr.o.gën, pasi shpesh ishte në qendër të b.ull.izmit për shkak të or.ientimit të tij se.sual.