fbpx

E rëndë! Gjendet një foshnjë e va rrosur gjallë, momenti emocionues kur fshatarët e shpë.tojnë

Një fo.shnjë e porsalindur e va.rrosur për së gjalli në Indi, është shpë.tuar nga fshatarët të cilët panë këmbët e tij mbi dhe.

Fashatarët dëgjuan kl.ithje e djalit të vogël dhe filluan të gër.monin tokën. Nga pamjet e videos shihet një fshatar i cili po përpiqej në mënyrë të dësh.përuar për të nxjerrë fë.mijën nga dheu. Pasi e nxorri fo.shnja ishtë i mbuluar nga pluhuri. Fëmija ishtë pa lëvizur për disa momente dhe fshatari kontrollon nëse po merr frymë.

Bebi më pas fillon të tundë krahët dhe këmbët. Fshatarët e dërguan në spital dhe mjeku që po kuron fë.mijën u shpreh se është në gjendje të qëndrueshme, por do vazhdojë të mbetet nën mbikqyrje.

Nuk dihet për sa kohë fëmija mund të ketë qenë i va rrosur. Një grua e atij fshati është zotuar për ta birësuar fëmijën dhe ky është një gjest i mrekullueshëm.

Nuk dihet pse fëmija ishte va.rrosur ose për sa kohë ishte hedhur atje.