Ekskluzive/ Sekondë pas sekonde, si u vr.a Klodian Rasha (PAMJET)

Gazetarja e Top Channel, Anila Hoxha disponon ekskluzivisht fotografitë e nxjerra nga filmimet e kamerave të sigurisë ku tregohet sekondë pas sekonde nga ekspertët e krim.inalistikës se si Klodian Rasha u ndoq nga efektivi i po.licisë Nevaldo Hajdaraj dhe më pas u që.llua për vd.ekje.

Nevaldo Hajdaraj ka përfunduar nën akuzë për vr.asje me dashje dhe pritet që në gjykatë të hidhet shorti për të caktuar tr.upën gjyqësore.

Fotografia e parë tregon efektivin e pol.icisë që vrapon në trotuarin përballë rrugës ku më pas u që.llua Klodian Rasha.

Më tej efektivi sipas materialeve që disponon Anila Hoxha, kapërcen rrugën dhe bordurën e hekurt për t’i ndërprerë rrugën Klodianit, i cili sipas përshkrimit në fashikull përpiqet të fshihet pas pemëve, teksa polici ngre dorën duke paralajmëruar me një a.rmë në dorë. VlDE0 menjehere pas re.k.Iamave, KIi.k0 per ta shikuar!

Ky detaj ilustrohet nga ekspertët e kri.minalistikës duke përshkruar në çdo frame lëvizjen e policit e nga ana tjetër edhe lëvizjet e të riut që është eks.pozuar me rreth të verdhë.

Në fotografinë e radhës po.lici i cili kapërcen gardhin tenton ta nd.alojë Klodianin duke e kapur në trup, por më pas rrëzohet.

Dhe fotografitë tregojnë sipas Anila Hoxhës se si sipas ekspertëve Nevaldo Hajdari mbasi është rr.ëzuar përtokë, pozicionohet në të ndenjura dhe duke mbajtur në dorën e djathtë, një ar.më që.llon ndaj të riut.

Fotografia e fundit e tregon Klodianin të gjallë në çastet e fundit të jetës teksa vrapon dhe q.llohet pas shpine për tu rrë.zuar në hyrje të banesës , ku dhe shfaqet fillimisht duke vënë dorën në ije dhe pastaj bie në gjunjë i paje.të, sipas Anila Hoxhës.