Gazetari i prek gj.oksin në studio Dasara Karaiskajt, vjen reagimi epik i moderatores: E mir, mjaft

Dasara Karaiskaj, gazetarja e njohur dhe shumë e komentuar shqiptare, ka qenë e ftuar në puntatën e radhës në #EXPULS përballë gazetarit dhe autorit Ronaldo Sharka.

E njohur ndryshe si gazetarja që i pr ekte gjo kset të ftuarve, gazetari kërkoi t’a imit onte pak Dasarën, duke i kërkuar asaj t’a pr ekte në gj oks, dhe Dasara sigurisht qe e lejoi!

“ E mirë mjaft tani”, i tha gazetarja, që e mori me sportivitet kërkesën dhe veprimin e Sharkës.