Gazetarja Dasara Karaiskaj rrëfen të papriturën me l*sbiken: Unë isha e v*rgjër, ajo erdhi dhe më…

Dasara Karaiskaj, gazetarja e njohur dhe shumë e komentuar shqiptare, ka qenë e ftuar në puntatën e radhës në #EXPULS përballë gazetarit dhe autorit Ronaldo Sharka.

E njohur ndryshe si gazetarja qe dikur i prekte gjo kset të ftuarve, gazetari Ronaldo Sharka e pyeti atë nëse ka ndj erë ndonjëherë nuanca les bik eje me kaq shumë gjo kse të pre ku rish, dhe ajo u shpreh:

“Përkundrazi! Unë kam gati fo bi nga les bi ket, në kuptimin që nëse ato do të më afroheshin me një qasje tjetër.

Unë kam shoqe dhe les bi ke dhe nuk i dë noj. Kam një rast gati gati tra ma utik. Kam qenë agur idhe, e pa pre kur akoma, kur në banjot e një lokali më ndaloi një les bi ke që ishte dhe shumë më e shkurtër se unë. Më tha o shpirti… u ndjeva shumë k eq! Ajo prap ushtroi p resion” tregoi Dasara historinë në EXPULS.