Gruaja fle me gjarpërin që i mbështjell trupin çdo natë, derisa mjaku i tregon se çfarë ka brenda!

Gruaja fle me gjarpërin që i mbështjell trupin çdo natë, derisa mjaku i tregon se çfarë ka brenda!

Ajo vendosi të kishte një gjarpër në shtëpinë e saj dhe flinte me të çdo ditë. Më pas ndodhi diçka që askush nuk e priste.

Kafshët janë një nga krijesat më të mira që ekzistojnë në Tokë. Shumë prej tyre konsiderohen të egra sepse nuk janë përshtatur me jetën me njerëzit. Edhe pse mund të themi se edhe nuk jemi përshtatur me to.

Gjarpërinjtë janë kafshë të mrekullueshme që fatkeqësisht ende keqkuptohen shumë nga njerëzit. Megjithatë, ka njerëz që guxojnë t’i adoptojnë, duke na bërë të pyesim nëse është vërtet vendimi më i mirë. Në këto dy histori, sot do t’ju tregojmë për rastet e grave që vendosën të adoptojnë gjarpërinjtë, duke injoruar paralajmërimet e të gjithë komunitetit të tyre.