Loco lëshon emisionin/ “Më kanë sharë dhe ofenduar, s’toleroj më”

N; emisionin e sontëm Loco pas kërkimfaljes ndaj të gjithëve që u ka gabuar, deklaroi se ka qenë i ofenduar nga Ariani.

Nuk e toleroj më këtë gjë – tha Loco. Më së shumti nga Arian Ikonomi. Jam ofenduar me familje, nderi im dhe intelekti im.

Arianit i përmendi edhe videon e postuar ne Inst.agramin e tij.

Ishte gabim dhe te kam kerkuar falje – i tha Ariani.

Edhe pse të shumtë ne emision i kërkaun që të qëndroj, Loco më kishte vendosur që ta lëshoj emisionin.

Antonela e akuzoi se e kishte kërcënuar në korridor, gjë që Loco tha se është keqkinterpretim.