Makina fluturoi jashtë rruge, vd.es shqiptari në Greqi

Një aksident me pasojë vd.ekjen e një shqiptari ka ndodhur në Greqi.

Një 42-vjeçar vd.iq tr.agjikisht mbrëmë pas një aks.identi me makinë në Halkidiki.

Ngjarja ndodhi pak jashtë Ierissos.

Nën rrethana të paqarta, automjeti i drejtuar nga 42-vjeçari shqiptar, doli nga rruga dhe g.oditi një pemë.

Përpl.asja ishte e fortë dhe me pasoja fa.tale për shqiptarin, emrin e të cilit nuk e bëjnë të ditur mediat greke.

Hetimi paraprak për shkaqet e sakta të ak.sidentit kryhet nga Departamenti i Policisë./noa.al/