Modelja ndan foton e burrit të saj shtatzënë tetë muajsh…

Danna Sultana, një modele transgjinore, ndan foto të bashkëshortit të saj, Esteban Landrau, në muajin e tetë shtatzënë.

Dikur, respektivisht, meshkuj dhe femra, njoftimi për shtatzëninë e çiftit në Instagram ka ndezur debate, me shumë veta që kanë vënë në pikëpyetje vendimet e tyre për tranzicionin gjinor. Postimi i Sulltaneshës lë të kuptohet për ardhjen e afërt të fëmijës së tyre, duke marrë reagime të ndryshme në internet.