Oh Z0T, t.merrohen njerëzit, shohin duke r.ënë nga kati i 7 djalin e ri

Një ngjarje e rën.dë ëhstë shënuar së fundmi në zonën e “Astirit” në Tiranë. Mësohet se një qytetar ka r.ënë nga lar.tësia e një pallati. Sipas dëshmitarëve në vendngjarje dyshohet se ai është rreth moshës 30 vjeç. Ende nuk dihet gjendja aktuale e personit. Në vendngjarje ka mbërritur pol.icia dhe amb.ulanca. Qytetari shkruan:

B.ie nga pallati nje person ne Astir. Nuk esht se kemi shum info Tani e ka Marr ambulanca Po siduket ka Ren nga Kati 7. Ka rre.shqitur. Rreth te 30-ave. Ka ndodhur para 10 minutash.