Jepet lajmi i keq nga Gjermania/ Kufijtë do të jenë mbyllur deri në këtë datë, nuk lejohet më as….

Gjermania do t’i vazhdojë kufi zimet në kufij tokësorë edhe për tetë ditë të tjera, tha…

U lar gua pa u kuptuar fare/ 21-vjeçarja fik telefonin pasi doli shëtitje me një burrë, prej 5 ditësh askush nuk di asgjë

Vidmante Bukelyte nuk gjendet as gjë ku ndi që prej 5 ditësh pasi u takua me…

lshte si një dritë dieIIi/ 4-vje.çarja i dha fund je.tës pa dashje, gjithçka ndodhi në sy të nënës: Askush nuk e kupton se ç’po heq

Një mama e hi dhë ruar ka përshkruar se ishte në një f err të vërtetë…

Po kërkon burrë por kjo 53-vjeçare ka kërkesa jo dosido: Dua foto tuajat ku të jeni zhv.eshur, dua të shikoj “mikun” tuaj

Nëntë ditë më parë, Ulkrinës i erdhi një telefonatë në FaceTime nga mikesha e saj e…

Studentja 23-vjeçare rr.ihet për v.de.kje nga ish-i dashuri, p.oli.cia injoroi thirrjen për ndihmë

Një grua e re dyshihet se u t.ort.urua dhe u v.ra nga ish i dashuri i…

Burri ishte ulur pranë vajzës së re, gruaja xheloze “tër.bohet” dhe v.ret 26-vjeçaren

Xhelozia në çift është sa e bukur, por ndonjëherë edhe tra.gjike. Kjo ndjenjë komplekse që mund…

H0R0SK0Pl/ Emërkurë, 24 shkurt 2021

Dashi Nesër Yjet nuk do të jenë në anën tuaj, kështu që përpi.quni të s.hmangni çdo…

E in.fektuar dhe në gjendje të rëndë me C0VlD/ 22-vjeçarja nga Korça sjeII në jetë fo.shnjën

Kor.onavi.rusi vijon të përhapet me shpejtësi në vendin tonë duke pre.kur më shumë tani grupmoshat e…

Avokatja shqiptare vazhdon ti “ç.me.nd” ndjeksit me asetet e saj të boIIshme

Redona Koci befason me paraqitjen e saj të fundit. Redona e cila ka kryer studimet në…

Vr.asja e Armando Beqirit në Islandë, i dy.shuari kryesor është një shqiptar

Dhjetë pas ek.zekutimit ma.fioz të shqiptarit Armando Beqiri në Islandë, hetuesit duket se janë pranë zbardhjes…