Dhυnimi i të moѕhυarëѕ në Рejë/”Рageѕa e aziΙit, ѕa katër рaga minimaΙe”, aνokati: Infermieret e arreѕtυara rrezikoοjnë dënimin makѕimaΙ рrej…

Dhu na e ushtruar ndaj një të moshuare në Kosovë në një azil nga infermierja e cila kishte për detyrë të kujdesej për të, ka tronditur mbarë opinionin. Si pasojë e ngjarjes janë arrestuar tre vajzat dhe një e katërt po hetohet në gjendje të lirë. Mbi ngjarjen po diskutohet në emisionin “Open” në News24, … Read more

Letër e trishtë nga një dashnore: Prita 10 vjet që të ndahet nga gruja por ai nuk e dinte që gruaja e ti…

Si dashnorë të fshehtë, kishim uljet dhe ngritjet tona. Pasion dhe premtime të thyera. Më në fund ndodhi: ai la gruan e tij. Dhe unë jam duke paketuar valixhen time. Por jo, nuk po largohem për ju. Historia jonë zgjati saktësisht dhjetë vjet. Nuk i mbaj mend kurrë përvjetorët, madje as ditëlindjet (as tuajat, e … Read more