Policia u bën thirrje qytetarëve për ndi.hmë, 17 vjeçari shqiptar humb gjur.mët në Britaninë e Madhe

Një 17 vjeçar nga Shqipëria ka hum.bur gjur.mët në Highlands të Britanisë ndërsa policia është vënë në lëvizje për gje.tjen e tij. Policia britanike ka kërkuar ndi.hmën e publikut në gjur.mimin e 17 vjeçarit Olti Gega, i cili është raportuar i zhdukur nga zona e Fort William. 17 vjeçari është parë për herë të fundit në Camagael rreth orës 12:00 të së shtunës, 1 gusht, 2020.

Përshkrimi i Oltit është një djalë i imët, me flokë të zinj e të shkurtër në pjesën e prapme dhe më të gjatë në pjesën e përparme të kokës. Gjithashtu ai ka edhe një nishan në faqen e tij të djathtë. Për herë të fundit ai u pa i veshur me një kapuç gri, xhinse të zeza dhe atlete të zeza.

Rreshteri Michael Bell, nga Fort William Station, tha: “Ne po shq.etësohemi gjithnjë e më shumë për mirëqe.nien e Oltit dhe do të nxisja këdo që beson se mund ta ketë parë atë ose që ka ndonjë informacion, ta rapo.rtojë sa më shpejt të jetë e mundur.