Riniani kujdeset që të ketë takim in.tim me Anën: Mos u tr.emb nga krevati

Emisioni “Përputhen” vijon të dhurojë surpriza.

Në takimin e dytë me Anën, Riniani ishte kujdesur që të ketë shumë in.timitet mes tyre.

Megjithatë, kjo duket se nuk i pëlqeu shumë Anës, gjë që e vuri në dukje dhe gjatë bisedës.

Ana: Është vetëm takimi i dytë dhe është shumë intimitet.

Riniani: Pse, të tr.embi krevati? Mos u tr.emb. Nuk e prisja të më zgjidhje në takim të dytë kur vazhdova takimin me Jasminën.

Ana: Të pashë në mar.rëdhënie me një vajzë, pastaj të mora prapë. Unë nuk kam të drejtë të dyshoj?

Riniani:Po ke të drejtë dhe më vjen mirë që dyshon. Pse nuk e merr ta shijosh Rinianin?

Ana:Unë dua ta zbuloj njëherë, pastaj ta shijoj.

Riniani:Si mendon ta zbusim pak?

Ana: Ke balsam me vete?

Shumë batutë e bukur. E meriton një p.uthje.

Më pas, Riniani i dhuroi byzylyk bosh që ta mbushë me aksesorë që mund të kenë lidhje me ata të dy.

Riniani: Shpresoj që byzylyku të mbushet me aksesorët që ka kuptim për ne. Fillimisht të kam sjellë një lidhje dhe tërfil që sjell fat.