Rita po.z.on me gj.ok.sin zbuluar, nëna i komenton: Syni i keq mos t’paftë

Rita Ora ka marrë vëmendjen sërish me disa p.o.za të cilat i ka ndarë me fansat në Ins ta gram. E derisa edhe këtë herë Rita shfaqet në super formë dhe shumë tër.he.qëse, nuk ka munguar as komenti i radhës nga nëna e saj. Këngëtarja ka bërë disa fotografi në një fustan të shkurtër dhe me dek.o.lte të hapur, ndërsa shihet me flokë të gjatë dhe grim të bërë me mjaft kujdes. Vera Ora për këto foto të bijës së saj ka vetëm fjalë të mira e madje i shkruan duke i uruar që të mos e gjejë asnjë e keqe, në komentin e radhës mbështetës për Ritën, e që nuk janë të rrallë. FoTo!