“Sa e shpifur, nuk e hap dot frigoriferin”, Erjola bën deklaratën e fortë për banorët: Bëjnë flokët me llak, por hanë zhul

Erjola, Heidi, Elvisi, Bardhi dhe Romeo kanë pastruar kuzhinën, e cila ishte vërtet rrëmujë dhe kjo gjë shkaktoi pakënaqësi tek liderja e shtëpisë.

Erjola ka bërë një deklaratë të fortë për banorët e tjerë, ku shprehet se bëjnë flokët me llak, ndërkohë që hanë zhul.

Erjola: Unë nuk di si jetojnë, lahen dhe i hedhin llak flokëve pastaj dhe hanë zhul.

Heidi: Tavolina duhet pastruar me acid.
Erjola: Sa e shpifur, nuk e hap dot atë frigorifer më.