fbpx

Shikoni reagimin e pinguinit kur kap «gruan» e tij duke e tad.htuar

Kjo video i vërteton të gjitha. Këtu, një pinguin kthehet në shtëpi për të takuar gruan e tij dhe për habinë e tij, ai gjen gruan e tij me një pinguin tjetër mashkull. I ina tosur, ai fillon një lu.ftë me pinguinin mashkull konkurent, por para kësaj, ai i bën thirrje femrës se tij dhe i kërkon asaj që të zgjedhë njërin prej tyre – burrin ose das.hnorin. Pinguini femer zgjedh das.hnorin. Tani, burri fillon të përdorë sqepin e tij për të do.bësuar kon.kurentin, por be.teja përfundon me hu.mbjen e tij. /Lajminexpress/