Studentja 23-vjeçare rr.ihet për v.de.kje nga ish-i dashuri, p.oli.cia injoroi thirrjen për ndihmë

Një grua e re dyshihet se u t.ort.urua dhe u v.ra nga ish i dashuri i saj.

Vera Pekhteleva, 23, v.diq pasi dyshohet se ishte mby.tur për v.de.kje me një kabëll hekuri gjatë një s.ul.mi b.rut.al tre orë e gjysmë nga ish-i dashuri Vladislav Kanyus në banesën e tij në Kemerovo, Siberi, Rusi.

Është pohuar se ajo po mblidhte sendet e saj nga shtëpia e 24-vjeçariy pasi i dha fund ma.rrëdh.ënies së tyre para se ai ta “t.ortu.ronte”, duke përfshirë go.dit.jen e kokës së saj në një mur.

P.oli.cia tha se ajo pësoi 56 pl.agë, duke përfshirë lë.ndime në kokë, pre.rje dhe fraktura.

Fqinjët e shq.etësuar thirrën oficerët shtatë herë pasi dëgjuan lutjet e saj për ndihmë, por ata u injoruan me arsyetimin se incidenti ishte një mosmarrëveshje shtëpiake.

Banorët thanë se e kishin dëgjuar Verën duke u përpjekur disa herë të largohej, por ajo u ndalua në mënyrë të përsëritur.

Nëna e Verës, Oksana Pekhteleva tani po kërkon drejtësi ndaj dy oficerëve të p.oli.cisë, majorit Mikhail Balashov dhe kapitenit Dmitry Tarit.

Ajo pretendoi se shteti rus ishte “duke mbrojtur interesat e v.ras.ësit dhe p.oli.cisë”.