U shëndosh shumë pas lindjes së djalit, 23-vjeçarja nuk njihet pas rënies drastike në peshë

Një grua në Britaninë e Madhe, ka dhënë një shembull pozitiv duke treguar se gjithçka është e mundur. Ajo ka treguar sekretin se si u dobësua dhe arriti një pamje mjaft të këndshme. Emma Forester, 23 vjeçe, zbuloi se arriti një peshë të madhe trupore pas shtat.zënisë, kur ishte në të 20-at e saj. Emma rrëfeu se gjatë muajve të shtat.zënisë, ka konsumuar shumë ushqime dhe të njëjtën rutinë ndoqi dhe pas lin.djes së djalit. SHlK0Nl F0T0T menjehere me poshte!

Pesha e përftuar, e pengonte jo pak në aktivitetin e saj ditor dhe për të rikthyer energjinë e mëparshme, i duhej të humbiste në peshë.

Dhe ashtu veproi, ku në një kohë mjaft të shkurtër hum.bi plot 20 kilogramë, nga 80 që peshonte në të kaluarën, ajo tashmë peshon vetëm 60.

Për ta arritur këtë, ajo thotë se ndoqi një dietë str.ikte, të pasur me vitamina e proteina si edhe u mor me shumë aktivitete sportive.