Vetëm 5% e njerëzve mund të dallojnë kafshën e fshehur në foto brenda 4 sekondave

A po përpiqeni të provoni shikimin tuaj me një iluzion optik?

Testimi i vetes me një enigmë mund të sigurojë një pasqyrë se si funksionon truri.

Edhe pse disa mund t’ju bëjnë të kruani kokën, ato mund të jenë mjaft argëtuese. Pra, pse të mos e sfidoni mendjen tuaj me këtë iluzion që shihni? Në imazh, shihen një seri vijash vertikale me një sfond vjollcë dhe të zi. Por detyra juaj është të dalloni kafshën e fshehur që fshihet pas linjave.

Sipas krijuesve, nëse arrini ta përfundoni brenda katër sekondave, mund të nënkuptojë gjëra të shkëlqyera për shikimin dhe fuqinë e trurit tuaj.

Me sa duket vetëm 5 përqind e lojtarëve janë në gjendje të zbulojnë krijesën brenda afatit të shpejtë kohor. Por truku është të shikoni me kujdes dhe duhet të jeni në gjendje të dalloni kafshën, transmeton Klankosova.tv.